14 april 2018
10:00

Unbyns IF

Referat: BBK U17 - Unbyns IF

Säsongens tredje match blev den där matchen då det nästan blev svårt att få ihop lag. Vi hade spelare som var på högskoleprov, bortresta, sjuka, skadade och allt möjligt.
Speciellt drabbade det backlinjen, där vi tvingades till olika ommöbleringar.
Vi startar med Humlan i mål, Filip, Stefan, Robbs och Jimmy i backlinjen. Kris, Simon och Martin på mitten, Berna och Jensa på kanterna med Adde framåt.

VI satte full rulle från början eftersom vi ville jobba med hög press. Det fungerade bra under första 20 minuterna, då vi dominerar och skapar bra med chanser. Vi får ut bollar på kanterna, speciellt på Jensa på ett bra sätt. Efter en kvart tar vi ledningen efter en fin instickare från Kris på Martin som löper diagonalt och kan lägga in den förbi deras keeper.
Längre in i halvleken kan vi inte hålla uppe aggresiviteten utan dom kommer mer och mer. Backlinjen får mycket att göra bakom sin linje, men reder ut det mesta. Humlan tar resten på ett imponerande sätt. Tyvärr kan dom kvittera innan pausen.

Direkt i andra ser det bra ut, bla med ett friläge från Bulan, men sen dom kan snabbt göra 2-1 och 3-1 då vi tappar folk i egen box. Vartefter halvleken lider blir vi allt tröttare med Kris som är tvungen att gå av halvskadad m.m.
VI har några chanser, men det har BBK också där Humlan igen gör kvalificerade räddningar.
Tyvärr orkar vi inte genomföra den plan vi har. Den funkar fint i 20 minuter och det tar vi med oss, men resten får vi ta som ett träningspass.